Despre Ban Emanuel

Ban Emanuel este pastor. El si-a dedicat viata pentru a face un singur lucru: sa ajute oamenii sa priveasca spre Hristos. Considera ca doar privind la Hristos oamenii se pot dezvolta complet si pot cunoaste cu adevarat SUCCESUL!

Ban Emanuel este dedicat in ceea ce face, deoarece in viata lui au fost momente cand s-a simtit confuz si pierdut. In perioada liceului, el a facut o promisiune: va oferi intotdeauna din timpul sau tinerilor ce se apropie prea mult de „marginea prapastiei”. Astazi, el atinge inimile oamenilor pentru ca impartaseste momentele definitorii din viata lui.

Ban Emanuel este pastor, din anul 2003. A fost director de tineret si comunicare in Biserica Adventista de Ziua a Saptea – Conferinta Transilvania de Nord si coordonatorul Asociatiei Studentesti AMiCUS Cluj-Napoca. Din anul 2014 el este pastor in Federatia Franta Nord, iar din anul 2017 este directorul Hope Media FFN.

 

A sustinut seminarii in scolile si liceele din cele mai importante orase ale Romaniei, dar si din strainatate. Printre acestea amintim: “Cu ochii pe Sexul Opus”, “Dragoste, Relatii si alte complicatii”, “Operatie estetica pentru ratusca cea urata?”, “Cum sa nu fii fraier!” A inceput sa sustina seminarii motivationale inca din clasa a 9-a, atunci cand si-a descoperit vocatia.

Ban Emanuel spune ca cea mai mare realizare din viata lui este casnicia cu Adelina si se bucura din plin de cei doi copii minunati:Emma si Rares.

ban-emanuel-si-familia

Motto-ul preferat este:

 Pot totul in Hristos care ma intareste.

Declaratia de misiune:

PRIVIND LA HRISTOS zilnic, doresc sa-mi ating POTENTIALUL MAXIM, ca să fiu BINECUVÂNTARE pentru CEI DIN JUR.

Daca ai orice intrebare referitoare la viata, Manu (asa cum il striga prietenii), va fi incantat sa vorbeasca cu tine. Tinta lui este aceea de a schimba in bine viata multor tineri!

 

REMINDER: Imi rezerv dreptul de a sterge comentarile ofensive sau off-topic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *